Motopoisid tõid Tihemetsa krossilt kaks pjedestaalikohta

Joel Kukk
Copy
Noored motomehed sööstavad rajale.
Noored motomehed sööstavad rajale. Foto: Eesti mootorrattaspordi föderatsioon

Motokrossi Eesti noorte karikavõistluste ja Pitbike-klassi Eesti meistrivõistluste avaetapp sõideti nädalavahetusel Tihemetsas Lauri rajal. 65 ccm masinaklassis puudus meie tipp EM-etapi tõttu ja see andis võimaluse auhinnakohtade eest heidelda ülejäänutele. 

Avasõitu asus stardi järel juhtima Martin Põder Pärnu motoklubist, kannul Ramon Visnapuu (KTL Racing) ja Edvin Jürgen Kagu-Eestist. Sõidu keskel möödus Jürgen Visnapuust ja tõusis teiseks, kuid Põdra liidrikohta ei ohustanud keegi.

Teises sõidus haaras juhirolli Visnapuu, talle järgnesid Jürgen ja Aston Kõiv (Kagu MK). Kõiv tegi kohe sõidu alguses sõiduvea ja langes esimeste seast välja. Visnapuu suutis teda jälitanud Jürgenit lõpuni selja taga hoida ja kolmandana sai ruudulipu Põder.

Etapi kokkuvõttes teenis esikoha Visnapuu, teine oli Jürgen ja kolmas Travis Tammik Sõmerpalust. Junior-klassis oli parim Põder, teise koha sai Dominic Toomsalu (Mägi Racing) ja kolmandaks tuli Mikk Mihkel Sepp (Redmoto Racing).

ATV-lasteklassi parim oli lätlane Roberts Valdmanis, teise auhinna vääriliselt kihutas Paikuse motoklubi pesamuna Egert Sutt ja kolmandaks tuli Ramos Sokolov (Sõmeru Racing). Junior-klassis võitis esikoha Kren Astok (Redmoto Racing), järgnesid Paul Pärtel Koho Äksi klubist ja leedukas Mikus Gabranovs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles