Parkimine Pärnu ranna rajoonis muutub tasuliseks

Pärnu Postimees
Copy
Ranna rajooni tänavatel muutub parkimine kolmeks kuuks tasuliseks.
Ranna rajooni tänavatel muutub parkimine kolmeks kuuks tasuliseks. Foto: Ants Liigus

Nii nagu varasematelgi aastatel, muutub suplushooaja algusega parkimine Pärnu keskranna ümbruse tänavatel kolmeks kuuks tasuliseks.

Juunist augusti lõpuni on keskranna ümbruse tänavatel parkimine iga päev 10–18 tasuline. Ranna piirkonna tänavatel maksab tund aega parkimist neli, kogu päev 12 eurot. Parkimisaja algust kirjalikult või parkimiskella abil fikseerides võib ranna piirkonna avalikul tasulise parkimise alal tasuta parkida pool tundi. Tammsaare puiesteel saab parkida tasuta.

Ranna piirkonna avalikul tasulisel parkimisalal asub ka eraparklaid, kus kehtivad teised hinnad ja reeglid. Eraparklatest annavad märku vastavad tähised ja liiklusmärgid.

Pärnu kesklinnas on parkimine aasta ringi tasuline esmaspäevast reedeni 8–18. Laupäeval, pühapäeval ja riiklikel pühadel on kesklinnas parkimine tasuta. Parkimisaja algust kirjalikult või parkimiskella abil fikseerides võib kesklinna avalikul tasulise parkimise alal tasuta parkida tund aega ja Endla teatri ees asuval Keskväljakul kolm tundi. Silla kõrval asuvas Kalda tänava parklas on parkimine tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles