Audru lasteaed laieneb

PP
Copy
Praegu on Männituka majas neli rühma.
Praegu on Männituka majas neli rühma. Foto: Mailiis Ollino

Audru alevikus asuv Audru lasteaia Männituka maja saab aasta lõpuks juurdeehituse, mille tulemusena lisandub 40 sõime- ja lasteaiakohta, peale selle renoveeritakse senised lasteaia köögi- ja abiruumid.

Praegu on Männituka majas neli rühma, neist üks on sõime- ja kolm aiarühma. Pärast juurdeehituse valmimist avatakse seal kaks sõimerühma ja vanasse majja jäävad aiarühmad. Juurdeehitus mahutab 32 last, aiarühma saab kaheksa last juurde võtta.

Pärnu linnavalitsuse liige ja Audru osavallakeskuse juht Priit Annus ütles, et Papsaare küla on Eesti üks kiiremini kasvavaid elamupiirkondi ning Audrus ja Papsaares on suur vajadus lasteaiakohtade järele. “Praegu on lasteaia järjekorras ligemale sada last ja juurdeehitusega saame järjekorda tunduvalt vähendada,” märkis ta. “Kaugem perspektiiv on ehitada piirkonda uus lasteaed.”

Lasteaed läbib uuenduskuuri.
Lasteaed läbib uuenduskuuri. Foto: Mailiis Ollino

Eraldi sissepääsuga ühekorruselise juurdeehituse rajamise kõrval renoveeritakse suvel Audru lasteaia Männituka majas senised köögi- ja abiruumid. Lasteaed on köögi remondi tõttu suletud 19. juunist 28. augustini.

Juurdeehituse ehitamiseks ning köögi- ja abiruumide renoveerimiseks korraldatud riigihanke võitis EVIKO Ehitus OÜ, kelle pakkumus oli pisut üle 885 000 euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles