Pärnakas langes Briti meistrisarjas teiseks

Copy
Pärnu motoklubi liige Harri Kullas teenis Briti meistrivõistluste neljandal etapil Blaxhallis MX1-klassis kahes võistlussõidus kolmanda koha ja loovutas üldarvestuses liidrikoha Conrad Mewse’ile.
Pärnu motoklubi liige Harri Kullas teenis Briti meistrivõistluste neljandal etapil Blaxhallis MX1-klassis kahes võistlussõidus kolmanda koha ja loovutas üldarvestuses liidrikoha Conrad Mewse’ile. Foto: Erakogu

Pärnu motoklubi liige Harri Kullas kihutas Briti meistrivõistluste neljandal etapil Blaxhallis MX1-klassis kolmanda auhinna vääriliselt.

Avasõidus haaras Pärnu krossimees stardi järel liidrikoha, kannul Josh Gilbert ja Conrad Mewse. Esimese paari ringiga said lähimad rivaalid meie mehest mööda ja Kullas langes kolmandaks. Sellel positsioonil tuli ta lõpuks finišisse. Sõidu võitis Mewse ja teine oli Gilbert.

Teises sõidus tegi Kullas taas väga hea stardi, kuid nagu avasõidus pääsesid Mewse ja Gilbert temast sõidu alguses kohe mööda. Kullas ületas lõpujoone taas kolmandana Mewse’i ja Gilberti järel.

“Ei saanud rajaga sõbraks, kuigi andsin endast 100 protsenti ja see oli kõik, mis suutsin,” kommenteeris Kullas, lisades, et võistluspäeva plusspoolele võib panna kaks stardivõitu.

Kolme etapi järel sarja juhtinud Kullas langes 151 punktiga teisele kohale. Liidriks tõusis 158 punktiga Mewse ja kolmas on 147 punktiga Gilbert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles