GALERII JA VIDEO ⟩ Kevad Battles tõi Pärnu randa kuus spordiala ja melu

Copy

Mitteolümpiaalade fanaatikud kogunesid Pärnu randa, kus toimus iga-aastane festival Kevad Battles. Kui varem on keskendutud jõuspordile ja trikitamisele, siis tänavu võeti kampa rannajalgpallikoondised, rammumehed-naised ja fitnessitegijadki – see kõik elavdas pealtvaatajate huvi sündmuse vastu.

“Kui 2016. aastal Mai kergliiklustee äärses välijõusaalis alustasime, oli meil 13 jõusportlast,” meenutas peakorraldaja Erik Naissaar. “Nüüd oli meil siin 160 sportlast, kuus spordiala ja 11  riiki.”

Tänavu tehti koostööd alaliitudega ja muude sarjade korraldajatega. Eesti kulturismi ja fitnessi liit vedas Kevad Battles’il eest fitness challenge’it, kus tuli teha näiteks lõuatõmbeid, kastile hüppeid, kõhulihaseid ja kangiga väljaasteid. Pärnumaa lahtised meistrivõistlused olid sügisel toimuva esimese Eesti tšempionaadi peaproov.

Rannajalgpalli liit tõi peagi valmivale Düünile Eesti, Läti ja Inglismaa koondise. Eestlased alustasid sõprusmänge reedel Jõulumäel, kui 4:4 lõppenud normaalaja järel võitsid inglasi penaltitega. Suvepealinna plaažil alistus pärnaka Aleksei Galkini juhendatav tiim rahvamassi ees saareriigi võistkonnale 1:2 ja lätlastele 2:3.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles