Kirvekangelane ja naisepeksja seisavad silmitsi kriminaaluurimisega

Pärnu Postimees
Copy
Tuttavat noa ja kirvega ähvardanud mehel tuleb oma tegu selgitada kriminaaluurijale.
Tuttavat noa ja kirvega ähvardanud mehel tuleb oma tegu selgitada kriminaaluurijale. Foto: Elmo Riig

Möödunud kolme ööpäeva jooksul jõudis Tori vallast politseisse mitu teadet sündmustest, mis vajasid korrakaitsjate sekkumist.

Reedel kella 14 paiku ähvardas 53aastane mees enda tuttavat 43aastast meest nii noa kui kirvega. Politsei pidas külmrelvadega vehkinud mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Politsei alustas intsidendi täpsemate asjaolude selgitamiseks kriminaalmenetluse paragrahvi alusel, mis käsitleb ähvardamist. Tapmise, tervisekahjustuse tekitamisega või olulises ulatuses vara rikkumise või hävitamisega ähvardamise eest, kui on olnud alust karta ähvarduse täideviimist, karistatakse rahalise karistuse või kuni üheaastase vangistusega.

Pühapäeval lõi ühes Tori valla eramajas 28aastane mees oma 33aastast abikaasat. Perevägivallajuhtumit uurib edasi prokuratuur kriminaaluurimise käigus, mis algatati kehalise väärkohtlemise seadusepügala alusel. Nii teise inimese tervise kahjustamise eest kui löömise, peksmise või valu tekitanud muu kehalise väärkohtlemise eest ootab süüdlast rahaline karistus või kuni kolm aastat trellide taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles