Vaprus sai meistriliigas teise järjestikuse kaotuse

Märt Pilme
, reporter
Copy
Kaotusest hoolimata esitas Pärnu Vaprus südika partii. 
Kaotusest hoolimata esitas Pärnu Vaprus südika partii. Foto: Svetlana Tšižova

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond pidi sel meistriliiga hooajal vastu võtma esimese kahemängulise kaotusseeria: kui nädala eest jäädi minimaalselt alla Harju Laagrile, siis täna õhtul alistuti pealinnas 0:1 Nõmme Kaljule. 

Sündmused hakkasid hargnema juba esimesel minutil: kaljukad lasid 258 pealtvaataja ees pika palli kasti, Pavel Marin koksas peaga palli ja Vapruse puurivaht Ott Nõmm lendas talle sisse. Kohtunikul ei jäänud muud üle kui määrata penalti ja Olivier Rommens realiseeris 11 meetri karistuslöögi. Poolajale mindigi kodumeeskonna 1:0 eduseisus.

Pausilt tulles panid Igor Prinsi hoolealuselt selgelt juurde: Kalju oli hädas ja peksis tihti pikka palli ette. Ehkki initsiatiiv oli Vapruse käes, ei suutnud pärnakad 90 minutiga Nõmme väravat lahti muukida ja nii tuli vastu võtta hooaja kuues kaotus.

Kuus võitu ja neli viiki, mis annavad 22 silma, reastab Pärnu tiimi endiselt tabelis neljandaks. Kalju tõusis 20 punktiga viiendaks. Suvepealinlaste järgmine mäng tuleb laupäeval Rannastaadionil, kui vastamisi minnakse tabeli liidri FC Floraga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles