Seeman alistus paarilisega ITFi turniiril alles finaalis

Märt Pilme
, reporter
Copy
Johannes Seeman kavatseb enne viimast USA õppeaastat tuuritada ITFi turniiridel.
Johannes Seeman kavatseb enne viimast USA õppeaastat tuuritada ITFi turniiridel. Foto: Erakogu

Ameerikas San Diego riiklikus ülikoolis tudeeriv tennisist Johannes Seeman on suveks naasnud siiapoole suurt lompi ja paneb end proovile ITFi turniiridel. 22aastase pärnaka selle hooaja esimene mõõduvõtt Soomes Vaasa M15-kategooria turniiril läks igati korda.

Ehkki üksikmängus teenis Seeman ühe võidu ja kvalifikatsioonist läbi ei murdnud, saatis suvepealinlast ja tema semu Siim Troosti edu paaristurniiril.

Esimeses ringis alistasid eestlased Soome paari Oskar Antinheimo ja Peetu Pohjola 7:5, 6:2. Veerandfinaalis korraldasid nad jõudemonstratsiooni ja murdsid maha esimese asetusega Suurbritannia ja Saksamaa duo Ben Jones-Adrian Ötzbachi 6:2, 6:4. Eestlased ei kaotanud ühtki servigeimi.

Johannes Seeman.
Johannes Seeman. Foto: Erakogu

Paarismängu spetsialistid, kes USAs õppimise tõttu just tihti Euroopas ei mängi, jõudsid kolmandat korda ITFi turniiri finaali, kui alistasid nelja parema seas soomlased Patrick Kaukovalta ja Iiro Vasa 7:6, 4:6, 13:11. Seejuures olid Seeman ja Troost tie-break’is 0:3 ja 7:9 taga ehk päästa tuli kaks vastaste matšpalli. Esikohaheitluses läksid nad vastamisi Itaalia-Šveitsi paari Luca Giacomini - Gabriele Moghiniga, kellele kaotasid 15 000dollarilise auhinnafondiga turniiri finaalis 6:3, 4:6, 7:10.

Troost ja Seeman on koos mänginud kaua: 2020. aastal võitsid nad üheskoos Pärnu ITFi turniir ja mullu olid Helsingis teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles