Taskuhääling Päästjad soovitavad jaanilõkkest tänavu loobuda

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Päästeamet soovitab tänavu  jaanilõke süütamata jätta.
Päästeamet soovitab tänavu  jaanilõke süütamata jätta. Foto: Elmo Riig

Põud on muutnud Eesti looduse ülimalt tuleohtlikuks ja päästeamet soovitab jätta jaanilõkke süütamata. Tuleohtlik aeg kehtib pühade ajalgi, mis tähendab, et metsas ei tohi teha lõket, grillida ega suitsetada.

Otsest keeldu jaanilõket süüdata ei ole, kuid päästeamet soovitab siiski tänavu tuletegemisest loobuda. Lubatud on kogukondade ja omavalitsuste organiseeritud jaanilõkked ja koduhooviski võib äärmise vajaduse korral lõkke süüdata, kuid kindlasti peab pingsalt jälgima tuleohutusnõudeid.

Taskuhäälingu “Sõnu ei söö” saates rääkisid ohutust lõkketegemisest Lääne päästekeskuse ennetusbüroo juhataja Tarmo Voltein (paremal) ja saatejuht Raido Keskküla. Tuleohutusjärelevalve ekspert Tiina Kiil liitus seltskonnaga telefoni vahendusel.
Taskuhäälingu “Sõnu ei söö” saates rääkisid ohutust lõkketegemisest Lääne päästekeskuse ennetusbüroo juhataja Tarmo Voltein (paremal) ja saatejuht Raido Keskküla. Tuleohutusjärelevalve ekspert Tiina Kiil liitus seltskonnaga telefoni vahendusel. Foto: Johanna Roos

Taskuhäälingu “Sõnu ei söö” saates jagavad ohutuks lõkketegemiseks soovitusi päästeameti tuleohutusjärelevalve ekspert Tiina Kiil ja Lääne päästekeskuse ennetusbüroo juhataja Tarmo Voltein.

Saatekülalisi usutles Pärnu Postimehe arvamustoimetaja Raido Keskküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles