Vabaühendused ja annetuste kogumine

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse logo.
Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse logo. Foto: PEAK

Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskus (PEAK) korraldab mittetulundusühingutele tasuta infopäeva “Kodanikuühiskonna sihtkapitali ja hasartmängumaksu nõukogu toetusvõimalused”, millel vabaühendused saavad selgust, kuidas taotleda toetust.

Maavalitsuse saalis toimuva infopäeva kohta mainis PEAKi mittetulundusühingute konsultant Krista Habakukk, et päevakorras ongi kaks teemat: annetuste kogumise kõrval selgitatakse hasartmängumaksu nõukogu toetusi. Lähem info on PEAKi kodulehel, üritusel osalejad peavad nime 25. märtsiks kirja andma.

Hasartmängumaksu nõukogu eraldab suurima osa – 31,8 protsenti toetusrahast – teadus-, haridus-, laste- ja noorteprojektidele. Teatud osa rahast läheb spordirajatistele, hasartmängusõltuvuse ja erivajadustega inimeste toetamiseks ja neli protsenti on ette nähtud kultuuriprojektidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles