Vaprus tõi hooaja teiseks pooleks ründeliini täiendust tugevuselt neljandast liigast

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu Vaprus lõi käed ääreründaja Raimond Einoga.
Pärnu Vaprus lõi käed ääreründaja Raimond Einoga. Foto: Pärnu Vaprus

Pärnu Vapruse jalgpalliklubi asus sel nädalal avanenud üleminekuaknas hooaja teiseks pooleks ridu täiendama, lüües käed 23aastase ääreründaja Raimond Einoga, kes on tänavu esindanud teises liigas mängivat Saku Sportingut.

Eesti liigahierarhia neljandal tasemel hooaega alustanud Eino on käinud Sportingu eest tänavu platsil kümnes mängus ja löönud kaheksa väravat.

Eino kuulus 2021. ja 2022. aastal Paide linnameeskonna koosseisu ja on saanud meistriliigas platsile kuues mängus kokku 36 minutiks. Enne seda esindas ta esiliigas ja esiliiga B-tasandil Nõmme Unitedit ning FC Flora U21 ja U19 tiimi.

Pärnu Vapruse peatreeneri Igor Prinsi sõnutsi on Eino talle noortekoondisest tuttav ja senistel treeningutel positiivse pealehakkamisega silma paistnud.

“Jah, Raimondil on suurest jalgpallist väike paus olnud, aga ma tean teda noortekoondisest hea mängijana, kellel on oskusi, ja ma näen, et ta võib meid aidata,” ütles Prins. “Tema silmis on näha tahet tulla tagasi suurde jalgpalli, soovi Pärnu esindusmeeskonda maksimaalselt panustada ja usun, et ta annab meile hooaja teiseks pooleks lisakäigu juurde.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles