Pärnu Vaprusega liitus uus mängija

Pärnu Postimees
Copy
Henri Välja.
Henri Välja. Foto: Pärnu Vaprus

Pärnu Vapruse meeskonnaga liitus hooaja lõpuni kestva laenulepingu alusel Tallinna FCI Levadia ridadest 21aastane poolkaitsja Henri Välja.

Meeskonna peatreener Igor Prins ütles, et tunneb Väljat U21 noortekoondise ajast. “Olen kindel, et ta suudab meid sel hooajal aidata. Kindlasti meie meeskonna jaoks hea täiendus, et olla tugevamad keskväljal,” lausus ta.

Välja sõnutsi on tal suur mängunälg ja ta annab endast kõik, et Vapruse edukas hooaeg jätkuks. “Pärnu, kes on hetkel kolmandal kohal ja tegemas oma edukaimat hooaega kõrgliigas, on näidanud häid tulemusi ja minu isiklikud eesmärgid on seotud meeskondliku eduga,” lausus ta.

Varem on Välja esindanud Paide linnameeskonda, Tallinna FC Flora ja Tartu JK Tammeka esindusmeeskonda. Kokku on ta osalenud 108 Premium-liiga mängus ja löönud 20 väravat.

Peale Välja liitus Vaprusega hiljuti ka ääreründaja Raimond Eino, kes on tänavu esindanud teises liigas mängivat Saku Sportingut.

Järgmise matši peab Pärnu Vaprus homme, kui Tallinnas A. Le Coq Arenal minnakse vastamisi valitseva Eesti meistri Tallinna FC Floraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles