Piletimäng: pidutse kogu nädalavahetus Kentuki Lõvis!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kentuki Lõvi pubi.
Kentuki Lõvi pubi. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel nädalavahetusel toimub väga tõsine kahepäevane pidu Pärnus Ülejõel asuvas Kentuki Lõvi pubis, kui reedel on seal kohal tõeline möllubänd Hellad Velled ja päev hiljem teevad head tantsumuusikat Annely Ott ja Ivar Hansen.

Loosime Kentuki Lõvi pubisse nädalavahetuseks välja 3x2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti järgnevale küsimusele: “Kas Annely Ott on tuntud kollektiivist Paha Polly või ansamblist Päris Anni?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 28. märtsi keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise nädala piletimängu küsimuse “Kas ansambli Kala solist on Sepo Seeman või Mihkel Smeljanski?” õige vastus on Sepo Seeman.

Sel reedel lähevad koos kaaslasega Pärnu kuursaali ansambli Kala kontserdile Marina Jantson, Janne Kniga ja Ly Laurimäe.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles