Strandis näeb eri ajastute staare

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Eesti otsib superstaari” teise hooaja võitja Jana Kask on koondanud enda ümber meeskonna, kellega koos ta loodab oma karjäärile uue hoo sisse saada.
“Eesti otsib superstaari” teise hooaja võitja Jana Kask on koondanud enda ümber meeskonna, kellega koos ta loodab oma karjäärile uue hoo sisse saada. Foto: Mirjam Veisner

Sel nädalavahetusel kohtab Pärnus spaa- ja konverentsihotelli Strand laval kahte eri ajastu muusikategelast, kui reedel teeb klubis pidu legendaarne Allan Roosileht ja päev hiljem esineb samas “Superstaari” saatest tuntud Jana Kask.

“Reedel toimub ööklubis Str& vippide pidu ehk klubikaardi omanikele on eraldatud VIP-tsoon koos suupistete ja jookidega,” rääkis klubi programmijuht Rivo Tetterman. “Õhtu muusikavaliku eest kannab hoolt legendaarne DJ Allan Roosileht.”

Nädalavahetus jätkub laupäeval kaverite peoga “Cover Attack”, millel mängib DJ-duo Mike Sun ja Veiko Värv uusversioone teada-tuntud vanematest lugudest.

Õhtu kulminatsioonina astub esimest korda Strandi lavale “Eesti otsib superstaari” teise hooaja võitja Jana Kask, kes kaverdab populaarseid raadiohitte tuntud artistidelt nagu Rihanna, Beyonce, Adele, Selena Gomez ja David Guetta.

Kahes osas toimuval kontserdil kõlab ka artisti omalooming.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles