Noored näitavad moodi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval näitavad Sugaris oma kollektsioone noored disainerid.
Laupäeval näitavad Sugaris oma kollektsioone noored disainerid. Foto: http://noormood.blogspot.com

Laupäeva õhtupoolikul toimub Pärnu klubis Sugar noorte moedisainerite konkurss “NoorMood 2012”, kus näitab oma kollektsioone 13 noort disainerit.

Ürituse ühe korraldaja Getri Mitti teatel on üleriigiline konkurss “NoorMood” mõeldud koolinoortele alates 14. eluaastast kuni ülikooliealisteni.

““NoorMood” on noorte disainerite võistlus, millel näeb hullumeelselt kirevaid kostüüme!” lubas Mitt.

Oma kollektsioone esitlevad laupäevasel üritusel Kerstin Toome, Kirke Talu, Laura Viia, Mari-Liis Puust, Diana Mihailova, Airi Luik ja Kristiina Piksööt, Amalie Sillat, Birgit Kool, Elisa Kitunen, Kerly Kodasma, Kristina Toome, Merilin Randmaa, Tiina Lüüsalu.

Parima noore disaineri valib välja professionaalne žürii, mille moodustavad vabakutseline moedisainer, stilist ja fotograaf Marin Sild, ERKI moe-show’ peakorraldaja Piret Mägi ning Marimo Fashioni brändi omanik ja disainer Mariliis Soobard.

Andekama modelli selgitab välja Aleksandr Vinogradov agentuurist Star System ja parima meigi ning soengu valib Helen Merila. Antakse välja teisigi eripreemiaid.

Õhtut juhib Joosep Järvesaar, live-ülesastumise teeb noortebänd Voices of Voices ja plaate mängib KASK.

Üritusele sissepääs on piletiga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles