Loomade varjupaigad saavad kalendri müügist 3200 eurot

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutute loomade toetuseks välja antud heategevuskalendri müügist teeniti üle 3200 euro.
Kodutute loomade toetuseks välja antud heategevuskalendri müügist teeniti üle 3200 euro. Foto: Repro

Pärnu ja veel nelja linna kodutute loomade varjupaigad saavad heategevuskalendri „Märka mind 2012“ müügist ligi 3200 eurot, millega parandatakse loomade elamistingimusi.

Kalender valmis MTÜ Auh ja Alari Kivisaare koostöös, kelle kunstilised fotod kodututest loomadest illustreerivad kalendri kuusid.

Kalendri müügist teenitud 3274 euroga toetati Varjupaikade MTÜd, mis seisab kodu ootavate loomade elamistingimuste paremaks muutmise eest koduta loomade varjupaikades Pärnus, Viljandis, Virumaal, Võrus ja Valgas.

MTÜ Auh projektijuhi Essi Vahtrase sõnutsi anti selline kalender välja esimest korda. “Lihtsalt asusime tegutsema ja paljude heade koostööpartnerite toel sai see armas ettevõtmine ellu viidud. Kalender müüs end justkui ise,” ütles ta.

Varjupaikade MTÜ juhi Triinu Priksi jutu järgi aitab toetus paljude loomade elu paremaks ja kergemaks muuta, et nende varjupaigas uue kodu ootamise aeg võimalikult soe ja hubane oleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles