GALERII Kirvesele asendaja leidnud Sadama kossutiim hakkas põhja laduma

Copy

Pärnu Sadam ühendas teisipäeval üle pika aja käed ja hakkas koduses spordihallis kossuasja ajama. Täisvõimsuses tuleb olla juba oktoobri algul, kui suvepealinna tuuakse eurosarja kvalifikatsiooniturniir ühes Islandi ja Kosovo satsiga.

Meeskonna peatreener Gert Kullamäe kinnitas, et hooajale minnakse vastu 12 mehega ja kedagi enam juurde ei otsita. Esimeses trennis oli kohal neist seitse: jooksuringil, jõusaalis ja viskamas käisid Sverre Aav, Ivo Van Tamm, Kaspar Lootus, Kevin Parts, Sten Egert Laub, Saimon Sutt ja Vadim Kozak.

"Rääkisime juttu, tutvustasime lähiplaane ja kerge trenn otsa. Pärast tegime koos mõnusa lõunasöögi. Kihvtid vennad, kõigil oli nägu naerul. Oli näha, et suvel on end liigutanud: õllekõhte polnud," kinnitas Kullamäe, kelle jutu järgi möödus peatreeneri suvi tänavu teistmoodi. "Kui tavaliselt olen oma poegade Kristiani ja Oliveriga kõvasti saalis mütanud, siis nüüd olid nad koondistega hõivatud. Sain korvpallist täielikult puhata, vaimselt ja igas mõttes. Nüüd on mõnus tunne sees – energia on hoopis teine!"

Kirvese asendaja saabub septembris

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles