Laura Rahnel krooniti kahel korral Eesti meistriks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Laura Rahnel (paremal) võitis täiskasvanute meistrivõistlustel üksikmängus pronksi ja paarismängus kulla. Nüüd lisandus noorte tšempionaadilt kaks kulda ja hõbe.
Laura Rahnel (paremal) võitis täiskasvanute meistrivõistlustel üksikmängus pronksi ja paarismängus kulla. Nüüd lisandus noorte tšempionaadilt kaks kulda ja hõbe. Foto: Igor Pissarev/Etl

Pärnust pärit 17aastane tennisist Laura Rahnel teenis omaealiste Eesti meistrivõistlustel kaks esikohta.

Kahe nädala jooksul selgitati pealinnas Maarjamaa parimad välja nii U12, U14, U16 kui U18 vanuseklassis. 

Kui mullu võitis Rahnel Eesti noorte meistrivõistlustelt kahes klassis (U16 ja U18) kõik, mis võita andis ehk rekordilised kuus kulda, siis tänavu tuli vanuse tõttu leppida vaid U18 eaklassi mängudega. 

Pärnu Kalevi tennisekooli kasvandik, kes elab nüüd Tartus ja esindab sealset MK tenniseklubi, suutis üksikmängus favoriidikoormat kanda ja tiitlit kaitsta. Rahnel ei kaotanud turniiri jooksul settigi ja alistas finaalis Marie Johanna Lapimaa 6:3, 6:2.

Suvepealinna tennisist triumfeeris ühes Maarja Leinštrepiga paarismänguski, kui tiitlimatšis alistati Lisette Aljas ja Anna Maria Tottrup 6:4, 7:5. Rahnel noolis kolmandat kulda segapaarismängus: koos Sten Hiiesaluga jõuti finaali välja, ent kaotati seal Denis Maijorovile ja Andrea Rootsile 4:6, 6:3, 6:10.

Suvepealinna klubi sportlastest jõudis medaliteni veel Pärnu Kalevi tennisekooli poiss Jan-Elmar Sarapik, kes saavutas U14 vanuseklassis kaks pronksi: paarismängus ühes Hans Thomas Teiviga ja segapaarismängus koos Liisa Marii Põhjalaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles