Pärnu jalgpalliseeniorid võitlesid klubide Balti turniiril välja teise koha

Pärnu Postimees
Copy
Võistkond Pärnu KEK ja Kalakombinaat/MEK Noored Riias 20. augustil 2023.
Mängijad fotol alt vasakult: Mati Pari, Dmitry Skiperskiy, Antti Luigemaa, Marko Lelov, Janek Meet. Tagant vasakult: Andre Anis, Peep Allas, Rein Riisalu, Eduard Ratnikov, Meelis Eelmäe, Sergei Akimov.
Võistkond Pärnu KEK ja Kalakombinaat/MEK Noored Riias 20. augustil 2023. Mängijad fotol alt vasakult: Mati Pari, Dmitry Skiperskiy, Antti Luigemaa, Marko Lelov, Janek Meet. Tagant vasakult: Andre Anis, Peep Allas, Rein Riisalu, Eduard Ratnikov, Meelis Eelmäe, Sergei Akimov. Foto: Läti Jalgpalliliit

Riias jalgpalliklubide Balti turniiril saavutas võistkond Pärnu KEK ja Kalakombinaat/MEK Noored teise koha. Võitjaks krooniti Läti parim seenioride võistkond DSV ja kolmandaks jäeti leedukate Kaunas.

Meeskonna Pärnu KEK ja Kalakombinaat/MEK Noored peatreener Marko Lelov ütles, et Pärnu jalgpalliseenioride praegusele põlvkonnale oli mõõduvõtt naaberriikide seenioridega esmakordne. “Teadsime vaid seda, et peame tõenäoliselt mängima endast viis või enam aastat nooremate vastu ja mänguaeg on kolm korda pikem kui Eesti seenioride karikavõistlustel,” lausus ta.

Lelovi sõnutsi nägid nad esimese vooru järel, et kõik vastased on mängitavad. “Tulemused oleksid võinud vabalt minna ühele või teisele poole, sest mängud olid väravavõimalusterohked ja kirglikud,” selgitas ta. Enne viimast lahingut teadsid nad, et mängivad kohtade eest teisest viiendani. “Poisid väärisid igati teise koha karikat, sest mängisid hingestatult ja võitluslikult. Olime võitjate kõrval ainus, kes ei kaotanud ühtegi mängu," märkis Lelov.

Tulemused oleksid võinud vabalt minna ühele või teisele poole, sest mängud olid väravavõimalusterohked ja kirglikud.

 Marko Lelov, peatreener

 


Kokku osales tuniiril kuus klubi – kaks Lätist, kaks Leedust ja kaks Eestist. Võistlustest said osa võtta mängijad, kes on sündinud aastal 1983 või varem. Pärnu meeskonna liikmete keskmine vanus oli 48 aastat. Mängiti turniirisüsteemis kõik kõigiga läbi ja iga mäng kestis 30 minutit. Tiimi eest jooksid platsile väravavaht ja seitse väljakumängijat.

Pärnu kogus kahe võidu ja kolme viigiga üheksa punkti. Viie mänguga lõid pärnakad vastastele 11 väravat ja lasid endale lüüa viis.

Pärnu võistkonna parima mängija auhinna teenis Dmitry Skiperskiy. Veel käisid platsil Marko Lelov, Eduard Ratnikov, Mati Pari, Peep Allas, Janek Meet, Meelis Eelmäe, Andre Anis, Sergei Akimov, Rein Riisalu ja Antti Luigemaa.

Võistkond Pärnu KEK ja Kalakombinaat/MEK Noored astub taas väljakule 9. septembril, kui Tallinnas mängitakse Eesti seenioride karikavõistluste kolmas etapp. Kahe etapi kokkuvõttes on Pärnu teisel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles