Taskuhääling Ohutust kooliteest: 15aastane koolitüdruk tõi esile murekoha, millele ajakirjanik ja politseinik ei osanud tähelepanu pöörata

Annika Auväärt
Copy
Paikuse põhikooli neljandasse klassi minev Hugo Oliver, Pärnu piirkonnapolitseinik Kerda Saagim, Paikuse põhikooli üheksandik Laura rääkisid taskuhäälingus, kuidas ohutult kooli ja koolist koju jõuda. 
Paikuse põhikooli neljandasse klassi minev Hugo Oliver, Pärnu piirkonnapolitseinik Kerda Saagim, Paikuse põhikooli üheksandik Laura rääkisid taskuhäälingus, kuidas ohutult kooli ja koolist koju jõuda. Foto: Urmas Luik

Liiklemise põhitõed saab üle korratud igal sügisel. Sel korral teeme seda väheke teise nurga alt: taskuhäälingu stuudios on peale Pärnu politseijaoskonna piirkonnapolitseiniku Kerda Saagimi kohal ka lapsed, kes räägivad, kas ja kui turvaline on nende koolitee. 

Peamiselt jala koolis käiv neljandasse klassi minev Hugo Oliver on jutu põhjal ohutu liiklemise reeglitega hästi kursis. 15aastasel Laural on ette tulnud olukordi, kus ohud on temani jõudnud olenemata teadlikkusest. Ta tõstatab ka teema, millele ajakirjanik ega politseinik selle teema kontekstis tulla ei osanud: ahistamine ühistranspordis.  

Pärnu Postimehe poole pealt oli mikrofoni taga ajakirjanik Annika Auväärt, helipuldis Grete-Liisa Sihver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles