Maailma seitsmes mees otsib olümpia nimel viit–kuut sekundit

Märt Pilme
, reporter
Copy
Joosep Karlson tunnistas, et abi oleks treenerist, kes saaks iga päev tema veetreeninguid jälgida ja nõuandeid jagada.
Joosep Karlson tunnistas, et abi oleks treenerist, kes saaks iga päev tema veetreeninguid jälgida ja nõuandeid jagada. Foto: Karli Saul

Ehkki maarjamaalased jäid aerutamise MMil olümpiapiletitest kaugele, tegi Eesti koondise säravaima tulemuse suvepealinlane Joosep Karlson, kes saavutas seitsmenda koha.

«Esimest korda karjääri jooksul saan rahuloleva südamega öelda, et ükski MMi sõit ei tekitanud kahetsust, et mingi varu oleks pärast võidusõitu veel keres sees olnud,» võttis 28aastane kanuumees Saksamaal Duisburgis peetud tiitlivõistlused kokku.

Karlsoni ettevalmistus suurvõistluseks möödus ilma suuremate tagasilöökideta. Eriti mõnusalt kulgesid viimased kaks kuud, sest selleks ajaks oli sporti segav faktor, Tartu ülikooli majanduse eriala bakalaureuseõpe, edukalt purki saadud.

«Iga treening tõstis meelekindlust ja usku endasse,» kinnitas 74kordne Eesti meister. «Sel ajal polnud kontrolltreeningutel varasematest hooaegadest tuttavaid äärmuslikke ärakukkumisi. Stabiilsus kandus kenasti edasi ka viis päeva kestnud MMile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles