Esitage kandidaat Taas tunnustatakse Pärnumaa tublisid ettevõtteid ja inimesi

PP
Copy
Sügisel tunnustatakse Pärnumaa paremaid ettevõtteid.
Sügisel tunnustatakse Pärnumaa paremaid ettevõtteid. Foto: Jüri Looring

Kodumaakonna suurim tunnustusüritus “Pärnumaa tegijad” tuleb sel sügisel suurem kui varem. Aasta-aastalt kasvanud ettevõtmise eesmärk on tunnustada siit kandi tublimaid inimesi ja näidata laiemalt, mida Pärnumaal ära tehakse.

Varem on iga Pärnumaa omavalitsus valinud enda piirkonna aasta ettevõtja. Avalikult on saanud esitada oma kandidaate mitmes kategoorias nagu aasta naisettevõtja või aasta noor ettevõtja. Peale ettevõtjate on tunnustatud tublisid vabatahtlikke ja nende organisatsioone. Üritust tehakse koostöös partneritega, kes samamoodi enda auhinna välja annavad. Näiteks on Pärnu Postimees valinud aasta toodet ja LHV tunnustanud tublimat ettevõtlusinkubanti. 

Sügisel tunnustatakse Pärnumaa paremaid ettevõtteid ja tublisid inimesi. Pärnu Postimees valib koos lugejatega välja maakonna aasta toote.
Sügisel tunnustatakse Pärnumaa paremaid ettevõtteid ja tublisid inimesi. Pärnu Postimees valib koos lugejatega välja maakonna aasta toote. Foto: Jüri Looring

See aasta lisandub kaks partnerit: tervise arengu instituut ja liikumine Kodukant. Seega tulevad juurde terviseedenduse kategooriad, mida on kokku kaks: aasta terviseedendaja, tervisetegu. Lisaks pärjatakse tegus noor. 

Kokku jagatakse tunnustust 22 kategoorias. Avalikud kategooriad, kuhu kõik saavad oma kandiaate esitada, leiab internetist aadressilt parnumaa.ee/parnumaa-tegijad/.

Tehtud ettepanekute seast teeb lõpliku valiku žürii. Valitutele antakse auhinnad üle 24. novembril Jõulumäe uues liivahallis.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles