Vastus Motohooaja lõpetamise järelpeol polnud avaliku ürituse luba

Teet Roosaar
, Pärnu linnavalitsuse meedianõunik
Copy
Linnavalitsuse luba oli vaid motohooaja lõpetamise väliürituseks Supeluse ja Pühavaimu tänaval ning linna territooriumile jäävaks paraadiks.
Linnavalitsuse luba oli vaid motohooaja lõpetamise väliürituseks Supeluse ja Pühavaimu tänaval ning linna territooriumile jäävaks paraadiks. Foto: Mailiis Ollino

Ülejõe elanik tundis Pärnu Postimehes avaldatud kirjas huvi, miks anti väikse huvirühma eraklubile luba korraldada keset elurajooni valju muusikaga üritus. Ei antud, linnavalitsus andis mittetulundusühingule Ühinenud Mootorratturid avaliku ürituse korraldamise loa mootorrattahooaja lõpetamiseks Supeluse ja Pühavaimu tänaval ning Pärnu linna haldusterritooriumile jääval paraadi marsruudil.

Loa järgi algas avalik üritus kell 9 ja lõppes kell 20. Kellaaegade puhul on arvestatud ala ettevalmistamise ja koristamisega, ürituse programm oli lühem.

Hooaja lõpetamise järelpeoks Allika tänaval MTÜ luba ei küsinudki. Oleks pidanud küsima, kui üritus toimub õues, ei oleks, kui siseruumides. Näiteks toimusid kõik Ammende villa hoovikontserdid avaliku ürituse loaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles