Galerii Sindist pärit Marie Ruumet järgnes 17aastaselt oma unistusele teisele poole maakera

Copy

Marie Ruumet on Sindist pärit neiu, kes võttis 17aastasena ette suure elumuutuse ja kolis Taisse, et seal tegelda profesionaalsel tasemel taipoksiga ja sellega elatist teenida.

17aastaselt jätsite Pärnus 11. klassi pooleli ja kolisite hoopis Taisse, et seal taipoksile keskenduda. Kust tuli sellise suure elumuutuse mõte? 

Ma lõpetasin kümnenda klassi, läksin üheteistkümnendasse ja juba siis olid mul Eestis mõned amatöörvõistlused. Ma tundsin, et gümnaasium ei ole minu jaoks sobiv, alguses läksin tegelikult Taisse kaheks kuuks treeninglaagrisse. Seal hakkas mulle aga niivõrd meeldima ja võistlused läksid hästi ning ma teenisin sellega elatist. Siis otsustasingi, et pakin asjad kokku ja lähen Taisse pikemaks ajaks.

Kuidas vanematele seda otsust selgitasite ja kui palju mõtlemisaega neil vaja läks, et nende heakskiit saada? 

Ma olin siis 17aastane ja alguses olid vanemad selle vastu. Nad olid aga juba pikemat aega näinud, kui väga mulle see spordiala meeldib ja kui palju see mulle isiksusena juurde oli andnud. Lõpuks nad ütlesid, et nad ei taha minu unistustele pidurit peale panna ja kui ma tõesti arvan, et see on hea otsus, siis mine aga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles