Staarijäljendajad avastavad Valgret

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimond Valgre kuju.
Raimond Valgre kuju. Foto: Ants Liigus

Alanud on kollektiivide registreerimine 14. aprillil Pärnu kuursaalis toimuvale koolinoorte konkursile “Pärnumaa Playback 2012”.

Playback kujutab endast tuntud artistide ja telenägude matkimist, eesmärk on tuua žürii ja publikuni võimalikult täpne koopia originaalesitusest. Iga esineja valmistab ette mõnd ansamblit või lauljat matkiva laulu, reklaami või katkendi seriaalist.

Seekord on “Pärnumaa Playback” pühendatud Raimond Valgre 100. sünniaastapäevale ja parim jäljendaja selles kategoorias saab eriauhinna.

“Noortel, kes pole Valgrest midagi kuulnud, oleks õige aeg tutvuda selle suurepärase muusikuga, kes kirjutanud ligi 100 laulu, millest paljud saanud üldrahvalikult tuntuks,” arvas Evelyn Friedemann, Rääma põhikooli direktori asetäitja noorsootöö alal ja üks ürituse korraldajaid.

“Minu meelest on Valgre kategooria loomine hea mõte, kuna ürituse eesmärk pole vaid noortele meelelahutuse pakkumine, tähtis on ka esinemiskogemuste omandamine ja jäljendatava artisti kohta teadmiste kogumine,” lisas Friedemann.

Võisteldakse neljas vanuseastmes: 1.–3., 4.–6., 7.–9. ja 10.–12. klass. Registreerimine kestab 10. aprillini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles