VIDEO Pärnu Vaprus pidi meistriliigas tunnistama lähikonkurendi kindlat paremust

Märt Pilme
, reporter
Copy
Paide ja Vaprus kohtusid sel hooajal neljandat korda: esimeses kolmes lahingus olid pärnakad teeninud võidu ja kaks viiki.
Paide ja Vaprus kohtusid sel hooajal neljandat korda: esimeses kolmes lahingus olid pärnakad teeninud võidu ja kaks viiki. Foto: Jüri Looring

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond sõitis meistriliiga 28. vooruks Paidesse, et madistada vihmasajus sealse linnameeskonnaga.

151 pealtvaataja ees tehti sotid selgeks avapoolajaga, mille Paide võitis 3:0. Vaprusele tegi enim kurja Pärnust pärit Sergei Mošnikov, kes avas skoori juba teisel minutil ja duubeldas seisu 19. minutil penaltist. Lõpptulemuse vormistas 36. minutil penaltipunktilt Bubacarr Tambedou. 

 

Vapruse peatreener Igor Prins tõdes mängujärgses intervjuus, et suures pildis pole katki midagi, küll ei saa rahul olla äsjase etteastega. “See, kuidas Paide alguses peale tuli ... nad olid erksamad, täpsemad. Meie tegime vigu ja magasime olukordi maha. 0:3 tõmbas meid jalust ja me ei saanudki enam mängu tagasi. Üritasime, aga olime ebatäpsed ja mängisime ebakindlalt,” resümeeris Prins. 

Paide ja Vaprus kohtusid sel hooajal neljandat korda: esimeses kolmes lahingus olid pärnakad teeninud võidu ja kaks viiki. Kõrgliigat juhivad 60 silmaga FCI Levadia ja FC Flora, kellele järgnevad Paide (39), Kalju (39), Pärnu (39), Tallinna Kalev (36), Kuressaare (32), Narva (32), Tartu (24) ja Harju (18).

Pärnakad proovivad uuesti ree peale saada kolmapäeval, kui võõrustavad koduväljakul Narva Transi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles