Suurõppuse lõpus kuuleb senisest rohkem paugutamist

Pärnu Postimees
Copy
Kaitseliidu Pärnumaa maleva juures harjutavad reservväelased panevad neljapäevasel lõpuharjutusel proovile õppekogunemise algusest saati õpitu.
Kaitseliidu Pärnumaa maleva juures harjutavad reservväelased panevad neljapäevasel lõpuharjutusel proovile õppekogunemise algusest saati õpitu. Foto: Kaitsevägi

Juba üle nädala väldanud Ussisõnade õppus hakkab Pärnumaal lõpule jõudma. Kaitseliit hoiatab, et neljapäeval võivad kohalikud rohkem paugutamist kuulda.

Kaitseliidu Pärnumaa maleva juures harjutavad reservväelased panevad neljapäevasel lõpuharjutusel proovile õppekogunemise algusest saati õpitu. Aktiivsem tegevus on Pärnu linna ja Tori valla piiril Eametsa kandis, Kilingi-Nõmme ja Tihemetsa ümbruses ning Tootsi ja Kihlepa lähikonnas.

Õppus kestab 8–20 ja harjutuste käigus võidakse lühiajaliselt kasutada paukmoona. Kaitseliit palub harjutavate üksuste läheduses koduloomi võimalusel siseruumides hoida ja tänab kohalikke elanikke vastutulelikkuse eest.

Malevkondade õppekohti külastas Pärnumaa maleva pealik kolonelleitnant Raigo Paimla, kes jäi nähtuga rahule ja tunnustas kõiki reservväelasi ja instruktoreid panuse eest.

“Neil reservväelastel, kes õppusele tulid, on selge arusaam, miks nad seda teevad,” kinnitas Paimla. “Ma näen, et neil on suur tahe panustada,” lisas ta. Malevapealik tõstis esile ka instruktorite head tööd. “Olen Kaitseliidu ja kaitseväe instruktoritega väga rahul, nende tegutsemine on professionaalne,” sõnas kolonel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles