VIDEO Tiitlikaitsja pidi Vapruse alistamiseks kõvasti pingutama

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu Rannastaadionile kogunes 807 pealtvaatajat.
Pärnu Rannastaadionile kogunes 807 pealtvaatajat. Foto: Svetlana Tšižova

Eesti jalgpalli meistriliiga liider ja tiitlikaitsja Tallinna FC Flora tuli Rannastaadionile ja võitis Pärnu Vaprust 1:0.

Avapoolaega kontrollis Flora, ent üksikud võimalused tekkisid Vapruselgi: kumbki sats siiski 807 pealtvaataja ees väravavõrku ei sahistanud.

Samas taktis alustati teist poolaegagi, ent pealinlased läksid 63. minutil juhtima: Konstantin Vassiljevi nurgalöök keris ette posti ja sealt suskas selle ühe puutega väravasse Pärnust pärit Sergei Zenjov.


Ehkki pärnakad tõstsid tabamuse järel liinid kõrgemale, neil oli mitu head viigivõimalust ja florakale Henrik Ojamaale näidati veel üleminutitel punast kaarti, siis rohkem tabamusi ei sündinud.

Matši jäi varjutama Kevin Kauberi vigastus, kui Vapruse ründaja pani 82. minutil pead kokku Kristo Hussariga. Kauber viidi kanderaamiga platsilt minema ja talle kutsuti kiirabi – hea märk on see, et pärast meedikute kontrolli teda haiglasse siiski ei viidud. Küll jäi Vaprus pärast intsidenti platsile kümnekesi, sest selleks ajaks olid kõik vahetused tehtud.

Flora ja FCI Levadia juhivad liigatabelit 66 silmaga. Pronksi ja kahe viimase eurokoha eest võitlevad Paide (42), Kalju (42), Pärnu (42) ja Tallinna Kalev (40). Tabeli lõpetavad Kuressaare (33), Narva (32), Tartu (24) ja Harju (20).

Hooaja lõpuni jääb kuus mängu. Vapruse järgmine matš tuleb laupäeval võõrsil Kaljuga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles