Valus tagasilöök: eurokoha eest võitlev Vaprus jäi kaptenist ilma

Märt Pilme
, reporter
Copy
Vapruse kapten Magnus Villota (esiplaanil) sai äsja kirja oma 200. meistriliiga matši. Nüüd on tema mängud selleks hooajaks mängitud.
Vapruse kapten Magnus Villota (esiplaanil) sai äsja kirja oma 200. meistriliiga matši. Nüüd on tema mängud selleks hooajaks mängitud. Foto: Svetlana Tšižova/Pärnu Vaprus

Eesti jalgpalli meistriliigas pronksi ja eurokoha eest võitlev Pärnu Vaprus teatas, et tiimi kapteni Magnus Villota hooaeg on vigastuse tõttu lõppenud.

Kaitse tugitalale sai saatuslikuks viimane mäng koduväljakul FC Flora vastu, kui Villota pani 55. minutil florakaga jalad kokku ja jäi pikaks ajaks murule lebama. Viimaks liikus kapten siiski omal jalal, ent longates platsilt minema ja vahetati välja. Pärnakad kaotasid selle matši 64. minuti Sergei Zenjovi väravast 0:1.

"Viimases kohtumises saadud vigastus osutus tõsiseks. Parema põlve külgsidemete rebendi tõttu peab Magnus olema taastumiseks eemal 6–8 nädalat ning kahjuks me oma kaptenit viimases ringis enam platsil ei näe," kirjutas Vaprus sotsiaalmeedias.

Villota puudus selle hooaja 30 mängust vaid ühes. Kapten oli neljases kaitseliinis Kevin Aloe, Uku Kõrre ja Martin Käose kõrval vaat et asendamatu lüli.

Peatreener Igor Prinsil on nüüd peamurdmist, kuidas lappida tühjaks jäänud auk, sest ees ootavad tähtsad kuus viimast matši: Kalju, Tallinna Kalevi, Harju, Levadia, Tartu ja Kuressaarega. 

Ehkki Levadia (66) ja Flora (66) on tšempionaadil teistelt eest, heitlevad pronksi ja kahe viimase eurokoha nimel Paide (42), Kalju (42), Pärnu (42) ja Tallinna Kalev (40).

Viimases matšis sai vigastada ka Vapruse suurim väravakütt Kevin Kauber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles