Kajab Miks on Pärnus hea mõelda suuri mõtteid?

Raido Keskküla
, arvamustoimetaja
Copy
Ettevõtlusnädalal Wunderbaaris toimunud kokkusaamisel jagasid omi mõtteid huvilistega (vasakult) Matek ASi tootmisjuht Hillar Aas, Pärnu haigla finantsjuht Heli Mölder, Gamecan OÜ asutaja ja tegevjuht Marten Palu ja Metsä Wood Eesti personalijuht Merite Liidemaa-Pärn.
Ettevõtlusnädalal Wunderbaaris toimunud kokkusaamisel jagasid omi mõtteid huvilistega (vasakult) Matek ASi tootmisjuht Hillar Aas, Pärnu haigla finantsjuht Heli Mölder, Gamecan OÜ asutaja ja tegevjuht Marten Palu ja Metsä Wood Eesti personalijuht Merite Liidemaa-Pärn. Foto: Raido Keskküla

Lõppeval ettevõtlusnädalal rääkisid Pärnu eri paigus toimunud vestlusringides huvilistele oma lugusid kevadisel ettevõtete galal "Brackmanni pärand" juhtimise meistriklassi tunnustuse pälvinud eri valdkondade juhid. Pärnumaa ettevõtete koja eestveetav sündmus tipnes kolmapäeva õhtul kokkusaamise ja vestlusringiga Wunderbaaris, kus meistriklassi laureaatidelt päriti esimese küsimusena: miks on Pärnus hea mõelda suuri mõtteid?

Metsä Wood Eesti personalijuht Merite Liidemaa-Pärn:

"Kuna esindan valdkonda, mis puutub hästi palju inimestega kokku, siis minu jaoks kõige olulisem, et siin Pärnus, siinses kogukonnas on nii palju ägedaid, nutikaid, aktiivseid toredaid inimesi. See ongi see [põhjus], miks saab mõelda suuri mõtteid ja teha suuri tegusid. Ilma inimesteta ei saa seda kuidagi teha."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles