Tammistes noarünnaku ohvriks langenud mees võitleb haiglas elu eest (1)

Lauri Habakuk
, tegevtoimetaja
Copy
Paar tundi pärast noarünnakut oli Tammistes Kummeli tänaval vaikne, sündmuspaigal askeldas paar patrulli.
Paar tundi pärast noarünnakut oli Tammistes Kummeli tänaval vaikne, sündmuspaigal askeldas paar patrulli. Foto: Lauri Habakuk

Reede õhtul pussitati Pärnu külje all Tammiste külas 37aastast meest, kes sai raskesti viga ja viidi haiglasse. Täna avaldati prokuratuurist, et kannatanu on haiglas siiani kriitilises seisus.

Raskes seisus vigastatu leidsid reede õhtul elamupiirkonnas tänavalt võõrad, kes siis viivitamata häirekeskusesse helistasid. Õige pea sähvisid pimedal sügisõhtul muidu rahulikus eramute piirkonnas operatiivsõidukite sinised vilkurid ja huilgasid sireenid. Üks kohalik naine, kes oli parasjagu kodus, teadis kohe, et läheduses on juhtunud midagi tõsist ja tegemist pole mõne hariliku operatiivsõiduga, mida selles kandis küla läbivalt maanteelt aeg-ajalt ikka kuuleb.

Politseinikel oli kohapeal tükk tegemist, et välja selgitada, mis juhtus. Keeruline öelda, kas rolli mängis jõhkrast üleelamisest tingitud meeltesegadus või tarbitud alkohol, aga ohver ei suutnud selgitada, mis on juhtunud ja kuidas ta sattus nii raskes seisus paika, kust ta leiti.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles