Eva Kruuse: Ehk on aeg muutusteks

Eva Kruuse
, Põhja-Pärnumaa vallavolikogu liige
Copy
Põhja-Pärnumaa vallavolikogu liige Eva Kruuse tõi välja, et küsimusele mida olulist on tema eestvedamisel viimase kahe aasta jooksul ära tehtud, ei osanud abivallavanem esile tuua ühtegi konkreetset asja.
Põhja-Pärnumaa vallavolikogu liige Eva Kruuse tõi välja, et küsimusele mida olulist on tema eestvedamisel viimase kahe aasta jooksul ära tehtud, ei osanud abivallavanem esile tuua ühtegi konkreetset asja. Foto: Erakogu

Teoorias justkui väga lihtne: toimuvad kohaliku omavalitsuse volikogu valimised, meie oma inimesed teevad valiku parimate seast ja nemad hakkavadki otsustama. See kõik on justkui lihtne demokraatia olemus. Kas aga praktikas see kõik ikkagi nii mustvalge on?

Näiteks Põhja-Pärnumaa vald, mis on viimase aastaga justkui tõusnud tuhast. Olgu see siis uudse ideena Vändras Mihkel Lüdigi kontserdisaali avamine, juba varem plaanis olnud Tootsi kooli remont või pikalt veninud kohtuliku kompromissi järel Pärnu-Jaagupi muusikakooli ruumide vaegtööde lõpetamine. Samuti uudsed tulevikuideed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles