Kõrge parkimistasu vastasleer lubaks Pärnus priilt parkida (2)

Merle Rallmann
, ajakirjanik
Copy
Kui seni kehtis kesklinnas tasuline parkimine esmaspäevast reedeni 8–18, siis maist on südalinn tasuline esmaspäevast laupäevani 8–19. Ranna rajooni auto jätmine läheks tasuliseks aasta läbi.
Kui seni kehtis kesklinnas tasuline parkimine esmaspäevast reedeni 8–18, siis maist on südalinn tasuline esmaspäevast laupäevani 8–19. Ranna rajooni auto jätmine läheks tasuliseks aasta läbi. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavolikogu sai üleeile arutelu käigus põhjaliku ülevaate kavandatavast parkimiskorrast, mida plaanitakse rakendada järgmise aasta maist. Kuid nagu kõigis aruteludes, mis mõjutavad linnakodanike ja ettevõtjate igapäevaelu, põrkusid eri poolte seisukohad tugevalt.

-Vaidlused kerkisid esile peamiselt seoses kõrgeima tariifi, ranna parkimistsooni laiendamise ja nulleurose trahvi lühendamisega. Kavandatav süsteem ei leidnud rahvaesindajate sõnutsi laialdast heakskiitu kohalike elanike ega ettevõtjate seas, kellel peagi tuleb parkimise eest krõbdat hinda maksta. Linnavolikogus tehti ettepanek eelnõu tagasi lükata.

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna liikmed olid ülikriitilised.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles