GALERII Nelja kuuga valminud padelikeskuses nägi Eesti tippude lahingut

Copy

Laupäeva õhtul avati pidulikult padelikeskus Padelsquare, mida väisas sadakond spordisõpra: kõlistati klaase, mekiti suupisteid, uudistati hoonet, õpiti Maarjamaa ässade sõumatšist ja julgemad lõid tantsugi.

Kui varem sai kiiresti sõltuvust tekitavat ja Eestis mühinal arenevat spordiala Pärnus harrastada üksnes neljal väliväljakul ranna rajoonis, kerkis nüüd niisama palju platse sisetingimustesse. Teisisõnu: Pärnus saab nüüd padelit toksida aasta läbi.

Ehitajate tee taga Savi tänaval kunagises kardikeskuses laiuv 1600ruutmeetrine spordikeskus on täisautomaatne: äpist väljakut broneerides saadetakse telefoni teel uksekood, millega pääseb sisse 30 minutit enne trenni algust. Väljaku tuled süttivad viis minutit enne harjutuskorra starti ja kui aeg läbi, lähevad viie minuti möödudes automaatselt kustu.

Peale nelja väljaku leiab sealt avara puhkeala, kus saab näiteks sohvadel lebada ja vaadiõlut rüübata. Teisele korrusele tehti pesuruumid ühes saunaga, peagi valmib seminariruum.

Mis motiveeris mehi üüripinda üles vuntsima? Esiteks pikk leping ja teiseks tõsiasi, et padeliäri on turvaline. Nimelt on suurim investeering väljakud, mille saab vajadusel üles võtta ja mujale viia.

"Kui meil asi välja ei tule, müüme väljakud maha!" naljatas Teet Soasepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles