Galerii ja video Opositsioon andis ärajäämise äärel olnud volikogu erakorralisel istungil linnapeale tuld (1)

Copy

Pärnu linnavolikogus opositsiooni kuuluva Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) eestvõttel kokku kutsutud erakorraline istung, mille ainus päevakorrapunkt oli parkimisreformi arutelu, ähvardas ära jääda, sest lõviosa koalitsioonist ei ilmunud saali.

Vaid võimuliitu kuuluvate Isamaa nelja esindaja toel istus ennelõunal rae saalis 20 linnavolinikku ehk kvoorum saadi napilt kokku ja istung, millel linnapea Romek Kosenkranius volikogule linna uue parkimiskorra ja parkimistasude eelnõu tutvustas ja küsimustele vastas, kujunes üle kahe ja poole tunni pikkuseks.

Koalitsiooninõukogu esimees Kosenkranius ütles, et kahe võimuliidupartneri esindajate puudumine ja isamaalaste kohaletulek ei tähenda seda, et koalitsioonis oleks üleval tüli ja erimeelsused.

“Volinik on oma otsustes vaba. Kas ta tahab tulla või ei taha, on tema teha. Võib-olla mõnel on teema selge ja mõni tahab veel küsida. Koalitsiooninõukogus oli teema arutusel ja jäi nii, et igaüks sai ise otsustada, kas tahab kohale tulla,” seletas Kosenkranius “16. novembril on volikogus sama teema. Küsimus on, kas peame hakkama eelnõusid arutama nii, et tuleme kahe lugemise vahel kokku ja aerutame samu küsimusi infopunktina.”

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles