Sinu laps alustab iseseisvat elu? Vaata, mida kinkida!

Kaup24
Copy
Foto: © Ilonakozhevnikova via canva.com

Iseseisva elu alustamine on märkimisväärne eluetapp lapsevanemate kui ka loomulikult lapse enda jaoks. See on üks samm lähemale uuteks seiklusteks ja oma teekonna avastamiseks. Meie kokku pandud soovituste hulgast leiad kasulikud kingiideed, mis võivad ära kuluda. Tutvu ideedega ja leia ideaalne kingitus, mis toob naeratuse sinu lapse suule.

Sülearvuti edasisteks õpinguteks või äri alustamiseks

Olenemata sellest, kas sinu laps suundub edasi õppima ülikooli või soovib enda teadmisi ja oskuseid arendada mõne muu ettevõtmise kaudu, sülearvuti kulub kindlasti ära. Mitmesugused sülearvutid, mille vahelt valida, leiad Kaup24 ja Hansaposti e-poodidest. Sealt leiad sülearvutid nii Apple, LG, Samsungi ja teiste tuntud kaubamärkide poolt. Vali koos oma lapsega või uuri lähemalt, milline on kõige sobivam arvuti koolilõpetajale, ja telli mugavalt e-poest. Lisaks sülearvutile, soeta juurde ka arvutihiir. Arvutihiir on paljude sülearvuti kasutajate jaoks lausa hädavajalik, sest see muudab paljudel juhtudel arvuti kasutamise mugavamaks. Samuti hoiab arvutihiir rannet loomulikus asendis, vähendades pingeseisundit.

Vajalikud kodutarbed uue kodu sisustamiseks

Aita tal sisustada hubane ja uus kodu. Teadagi läheb sinna vaja üpriski palju asju alates lauanõudest kuni koduseadmeteni välja. Unustada ei tasu ka muud nagu käterätikuid, voodilinasid ja dekoratsioone, millega ruum hubaseks muuta. Soovitame mõelda läbi, millised esemed on kõige kriitilisemad ja mille üle oleks kingisaajal kõige parem meel, ja just nendega teda üllatada.

Jalgratas, elektritõukeratas või mõni muu väike liiklusvahend

Paljudes suuremates linnades on olnud pikalt teada, et ilma autota liigub kiiremini ja tõhusamalt. Tänaseks on see reaalsus jõudnud ka Eestisse ja Tallinna liikluses tasub enamik ajast eelistada ühistransporti või liikuda oma kondimootorit kasutades. Kinkides oma lapsele kas jalgratta, elektritõukeratta pole ta sõltuv autost ega ka ühistranspordist ning saab olenemata oma elukohast liikuda vabalt ringi. Lisaks on see ka palju keskkonnasäästlikum ja tervislikum viis liikumiseks.

Nutitelefon suhtlemiseks, pildistamiseks ja kõigeks muuks

Nutitelefonist on saanud igapäevane tarbeese. Selle vajalikkust ei pea kellelegi selgitama, sest seda teavad juba kõik. Ning mida uuem ja uhkem mudel noortel on, seda parem. Uus nutitelefon on suurepärane kink, mida ta vajab. See kulub lisaks niisama toredate hetkede jäädvustamisel ära ka koolitööde tegemisel või oma äri üles ehitamisel. Kingi talle kas Apple, Samsung, LG, Huawei või mõne muu brändi uuem mudel. Laia nutitelefonide tootevaliku leiad Kaup24 ja Hansaposti e-poodidest, avasta tooted ja tee kink, mis muudab ta õnnelikuks.

Copy
Tagasi üles