Musta kassi kuu: enamik kodu leidnunud kiisudest pühkis linnatolmu jalgadelt

Merle Rallmann
, ajakirjanik
Copy
Teiste kassidega hästi klappiv mänguhimuline kassipoiss Emil on üks kõige kauem Pärnu varjupaigas oodanud kass, kodupakkumist on ta oodanud üle 13 kuu. Musta kassi kuu kahjuks õnne Emili õuele ei toonud ja ta ootab ikka veel oma inimest.
Teiste kassidega hästi klappiv mänguhimuline kassipoiss Emil on üks kõige kauem Pärnu varjupaigas oodanud kass, kodupakkumist on ta oodanud üle 13 kuu. Musta kassi kuu kahjuks õnne Emili õuele ei toonud ja ta ootab ikka veel oma inimest. Foto: Pärnu kodutute loomade varjupaik

Oktoobris oli Varjupaikade MTÜ kodutute loomade varjupaikades traditsiooniliselt musta kassi kuu. Ühingu seitsmest varjupaigast võttis kodutee jalge alla üle poolesaja musta ja mustvalge kassi, neist kümme Pärnu varjupaigast.

Pärnu kodutute loomade varjupaiga töötaja Eve Meos nentis, et sel aastal läks musta kassi kuul koju vähem kampaaniakasse kui varem. “Oleks võinud paremini minna,” sõnas Meos. “See aasta on millegipärast meil kasside loovutamise suhtes viletsam aasta.”

Üheeurose loovutustasu eest koju läinud kümne kassi seas oli seitse täiskasvanut ja kolm poega. Enamik kiisusid kolis elama maakonda, näiteks Kablisse ja Torisse, mitu kassi läks Häädemeestele ja Audrusse. Pärnusse jäi elama vaid üks musta kasukaga kass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles