Endla Küünis jõuab publiku ette romantiline draama lahkuläinud paari taaskohtumisest

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
“Sõnum on minu jaoks üheselt selge ja lihtne. Alati ja kõiges tuleb usaldada eelkõige oma südamehäält,” lausus Endla teatri lavastaja Enn Keerd.
“Sõnum on minu jaoks üheselt selge ja lihtne. Alati ja kõiges tuleb usaldada eelkõige oma südamehäält,” lausus Endla teatri lavastaja Enn Keerd. Foto: Mailiis Ollino

Endla Küünis jõuab laupäeval lavale Steven Dietzi “Langev täht”, kibemagusa huumoriga pikitud romantiline draama kahe kunagise armastaja ootamatust ja elumuutvast taaskohtumisest ühe lumme mattunud lennujaama ootesaalis.

Laval on Kadri Rämmeld ja Indrek Taalmaa, lavastab Enn Keerd.

“Minu jaoks räägib see näidend eelkõige sellest, kui ehmatavalt hoolimatult me vahel oma eluga ümber käime, suutmata uhkusest ja valehäbist tingituna oma eksimusi tunnistada ja valeks osutunud arusaamadest loobuda, riskides seeläbi rikkuda nii enda kui lähedaste inimeste elu,” mõtiskles lavastaja.

Keerdi köitis eelkõige näidendi teema ja sisemine rütm, mida võiks kirjeldada kui kulgemist. Meie ees hargnevad lahti kahe kunagi väga lähedase inimese elud, keda saatus üle pikkade aastate jälle kokku viib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles