PKHKs käib kolmandat nädalat „Tagasi kooli“

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa kutsehariduskeskusse on „Tagasi kooli“ toonud vilistlastest külalisõpetajaid kuni tänaseni, kui viimase tunni annab aianduse eriala vilistlane Eve Raik.

Raik peab loengu püsitaimedest aianduse eriala õpilastele.

"Tagasi kooli" projekti raames andis kutsehariduskeskuses tunde veel mitu vilistlast, esimesena ettevõtja Andrus Aruaas, kes astus projektinädala esimesel päeval metsanduse eriala õpilaste ette teemaga „Tänane haridus on homne töö“. Nädal hiljem võisid ärikorralduse eriala õpilased Aruaasa tunnis saada aimu ärikaridest ja sekretäritöö õpilased näpunäiteid töölevõtu vestlusest.

Ettevõtja Reet Karukäpp rääkis aianduse ja metsanduse eriala õpilastele ettevõtluse alustamisest ja mustsõstrakasvatusest, aianduse eriala vilistlane Heiki Magnus kõneles aianduse eriala õpilastele aga haljastustöö korraldamisest ja teostamisest omavalitsuses ning kalmistutöö korraldamisest.
 
„Tagasi kooli“ projektiga tegeles kutsehariduskeskuses kutseõpetaja Erna Gross.
 12.-16. Märtsini üle Eesti toimunud "Tagasi kooli" on Vabariigi Presidendi ja Sihtasutuse Noored Kooli algatus, mille eesmärk on tugevdada Eesti koolide ja ülejäänud ühiskonna koostööd.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles