Vutinaiskond pudenes esiliigasse

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu Vapruse ja Viljandi Tuleviku ühendnaiskond peab meistriliiga üleminekuturniiril leppima viimase kohaga ja mängib järgmisel aastal esiliigas.
Pärnu Vapruse ja Viljandi Tuleviku ühendnaiskond peab meistriliiga üleminekuturniiril leppima viimase kohaga ja mängib järgmisel aastal esiliigas. Foto: Marit Stepanova

Pärnu Vapruse ja Viljandi tuleviku ühendnaiskond pidi meistriliiga üleminekuturniiril tunnistama esiliigasatsi Tallinna Ararati paremust, mis tähendab seda, et lootused kõrgemasse seltskonda püsima jääda kustusid ja tuleval hooajal mängitakse aste madalamal.

Ühendnaiskond jäi Viljandis kodumängul Ararati vastu juba poolajavileks kolme väravaga taha ja lõpuvileks oli 0:5 kaotus tõsiasi.

Et ühendnaiskonnal on enne viimast üleminekuturniiri mängude vooru tabelis null punkti ja Põlva Lootosel neli, ei saa Pärnu-Viljandi naiskond Lootost enam püüda ja hoolimata sellest, milline on kolmapäeval Põlvas peetava mängu tulemus, on selge, et ühendtiim mängib järgmisel aastal esiliigas ning Ararat ja Lootos on uuel hooajal meistriliiga satsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles