Kasiinoboonused ja nende kasutamine: 5 olulist fakti

VivaBet
Copy
Foto: Pexels

Tänapäevasele internetiajastule on vägagi iseloomulik see, et igapäevaselt tekib juurde aina uusi veebipoode mistahes valdkonnas ning ka paljud füüsilised kauplused avavad järjest oma online-poode. Sarnaselt ülejäänud maailmaga, mis iga päevaga kolib aina enam veebiavarustesse, avatakse ka üha uusi ja uusi online-kasiinosid. Võib väita, et kui tavakasiinode hulk püsib maailmas suhteliselt samal tasemel, siis veebikasiinode arv kasvab lausa iga päevaga.

Online-kasiinode suur juurdekasv tähendab aga seda, et uute klientide ligimeelitamiseks mõeldakse välja erinevaid taktikaid. Et veebikasiinode turul silma paista ning edukas olla, siis kõige sagedasem viis uute klientide leidmiseks ning olemasolevate klientide lojaalsuse säilitamiseks on erinevate kasiinoboonuste pakkumised. Kuna veebikasiinode valik on väga lai, siis ei ole mingi ime, et ühe kasiino boonused tunduvad sageli ahvatlevamad kui mõne teise omad.

Sissemakseboonused vs sissemakseta boonused

Sissemaksega boonus tähendab seda, et enne boonuse saamist oma kasiinokontole tuleb teha ka rahaline sissemakse. Sissemaksete suurused võivad varieeruda väga erinevate summade vahel.

Sissemakseta boonuste puhul aga raha kasiinosse sisse maksta ei tule, boonuse saamiseks oma kasiino kontole piisab vaid kontole sisseregistreerimisest. Sissemakseta kasiino boonused on paljude kasiinode taktika anda inimesele võimalus ilma oma raha kulutamata nende kasiinoga esmatutvust teha.

Loogiline arutlus võiks siinkohal olla, et miks üldse valida maksega boonus, kui saab valida makseta ... Üheselt aga kumbagi alati teisele eelistada ei saa, jälgida tuleks kindlasti ka, kui suur on kummalgi juhul näiteks raha läbimängimiskohustus või panuste suurus. Sissemaksega boonustel on keskmiselt boonusraha kättesaamiseks läbimängimiskohustus väiksem kui sissemakseta boonuste puhul ning samuti võib väita, et panuste suurus peab sissemakseta boonuste puhul olema suurem.

Tasuta keerutused

Tasuta keerutused (spinnid) on ühed levinuimad boonused, mida online-kasiinod, nagu näiteks Vivatbet, uute klientide saamiseks kasutavad. Samuti pakutakse tasuta keerutusi ka olemasolevate klientide premeerimiseks. Tasuta keerutused tähendavad seda, et klient saab teatud arvu täiesti tasuta keerutusi erinevates slotimängudes, mis on eriti algajate netikasiino klientide puhul kõige populaarsemad mängud.

Vahel pakutakse veebikasiinodes tasuta keerutusi ka siis, kui kasiino soovib näiteks mõnda uut mängu klientidele rohkem tutvustada või mängu populaarsuse testimiseks.

Loomulikult tuleb alati – ka tasuta keerutuste puhul – tutvuda eelnevalt kõigi tingimustega.

Läbimängimisnõue

Nagu eelnevalt mainitud, siis online-kasiinodest nagu näiteks Vivatbet, boonusraha päriselt kättesaamiseks seab kasiino alati ka läbimängimiskohustuse. Lihtsustatult tähendab see, et kui sinu kontol on kasiino poolt pakutud boonusraha, siis niisama kohe seda välja võtta ei ole võimalik, eelnevalt tuleb siiski ka kasiinos panustada ning mängida.

Kui palju mänge tuleb läbi mängida või kui palju raha peab boonusraha kättesaamiseks panustama, see oleneb konkreetsest kasiinost. Erinevatel aegadel võivad suurusjärgud olla erinevad ning need sõltuvad erinevatest kampaaniatest. Loomulikult – nagu kasiinodes ikka – võib juhtuda, et kui oled boonusraha kättesaamiseks vajalikul määral panustanud, on boonusraha juba otsa saanud ning midagi välja võtta enam ei olegi.

Maksimumvõidud ja miinimumpanused

Veebikasiinodes on sageli ka maksimumvõidud ja miinimumpanused, mida tasub kindlasti enne boonuste kasutamist kontrollida.

Maksimumvõidud tähendavad seda, et kasiino seab piirangu sellele, kui palju on üldse võimalik tasuta boonusega võita. Näiteks võib juhtuda, et kui boonusrahaga mängides kujuneb võidusumma väga suureks, ei maksta välja suuremat summat kui boonusega võidetud maksimumvõidu reeglites on välja toodud.

Miinimumpanused aga tähendavad seda, et boonusraha kasutamisel võivad olla määratud miinimumsummad, millest üldse alustada saab. Mõnes online-kasiinos võib miinimumpanus olla 10 eurot, teises 100 eurot – reeglid võivad olla väga erinevad, mistõttu tasub neil kindlasti silm peal hoida.

Ajalised piirangud

Kasiinoboonuste puhul tasub kindlasti ka teada, et pea kõigil boonustel on ka ajaline piirang, mis tähendab, et kui õigel ajal oma boonuseid ära ei kasutata, siis neid enam mängudes kasutada ei saa. Seega on mõistlik hoolikalt jälgida, kas jätta näiteks tasuta keerutused edaspidiseks või need kohe ära kasutada.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles