Valmar Veste Kui ideed otsas, on aeg minna

Valmar Veste
, Pärnu linnavolikogu liige (EKRE)
Copy
Linnavolikogus vastu võetud Pärnu parkimiskorra muutmise eelnõu opositsioonipoliitikute toetust ei leidnud.
Linnavolikogus vastu võetud Pärnu parkimiskorra muutmise eelnõu opositsioonipoliitikute toetust ei leidnud. Foto: Ants Liigus

Tihti võetakse tippjuhid ametisse tähtajalise töölepinguga. Olgu siis kolmeks, neljaks või viieks aastaks. Seda tehakse seetõttu, et vastav organisatsioon pidevalt areneks. Kui minna pikemalt edasi sama juhiga, võib tekkida paigalseis, mis tegelikult pole midagi muud kui tagasiminek.

Pärnu linn tundub olevat just sellises olukorras, kus linna arendavad mõtted on otsas ja linn vajub edasiminemise asemel hoopis tagasi. Linnakassa on mõne aasta pärast märksa tühjem kui praegu ja ainsad mõtted, kuidas seda täita, tähendavad raskeid ja kulukaid aegu linnaelanikele.

Näha on, et linnapea ja tema juhitud valimisliidu Pärnu Ühendab liikmetel on endiselt mentaliteet, et kohalikku võimu tuleb jagada just selle erakonnaga, kes parasjagu riigi rahakoti juures toimetab. Linnapea valimisliidu käed on nii lühikesed, et neil ei olegi võimalik lisainvesteeringuteks raha Pärnusse muud moodi juurde tuua. Valimisliitu kuulub neidki, kellel puudub poliitiline maailmavaade. Võimulolemise soov on nii suur, et nad lubavad oma poliitilist nägu voolida võimukamatel koalitsioonipartneritel – just selliseks nagu vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles