TÖÖVARI Poliitikavõhikuna linnavolikogu istungil: tundub, et oleksin nagu põhikooli sattunud

Pärnu Postimees
Copy
Kui Ingrid Teder Pärnu linnavolikogu esimehe Andres Metsoja töövarjuks hakkas, ei osanud ta oodata, et tööpäev kestab üle 13 tunni.
Kui Ingrid Teder Pärnu linnavolikogu esimehe Andres Metsoja töövarjuks hakkas, ei osanud ta oodata, et tööpäev kestab üle 13 tunni. Foto: Urmas Luik

Paljud asjad siin ilmas leiavad aset soodsa tähtede seisu ja juhuste kokkulangemise tõttu. Just niisugustel asjaoludel sattus töövarjukuul Andres Metsoja tegemisi jälgima Ingrid Teder, kes püsis Pärnu linnavolikogu esimehe kannul päeva, mis venis hiliste õhtutundideni.

Avaldame Tederi miniblogi, kus ta 13 ja poole tunni pikkuseks kujunenud varjutusharjutuse pulkadeks lahti võtab.

Proloog

Reedel, 10. novembril jookseb minu Facebooki lehele Andres Metsoja postitus, kus ta kutsub “head Pärnu linna NOORT enda töövarjuks”. Rõhutatud NOOR paneb mind otse loomulikult edasi liikuma, aga miski jääb kripeldama.

Mõni sekund hiljem mõtlen, et vanusenumbrit pole ju kirjas ja kuna alles tehtud kehaanalüüs väitis, et minu füüsiline vanus on 26, olengi noor, kas pole? “Aga milleks üksi mõelda või eeldada, parem küsi,” on minu üks põhimõtetest. Nii läkitangi kirja otse postituse autorile, uurides, kas 41 klassifitseerub nooreks. Vastuseks potsatab postkasti sõnum, et olen 16. novembril ehk töövarjupäeval soovi korral uude ametisse vormistatud. Taganemisteed enam ei ole. On suur rõõm ja jään põnevusega ootama novembrikuu kolmandat neljapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles