Galerii ja video Volletiim kõrbes karikasarja poolfinaalis tiitlikaitsja vastu

Copy

Pärnu võrkpalliklubi meeskond oli Aadu Luukase karikavõistluste esimeses poolfinaalmängus Tartu Bigbanki vastu kui oma eelmise mängu hale vari ja ehkki teises geimis löödi kõva lahingut, jäädi tiitlikaitsjale alla 0:3 (18:25, 28:30, 21:25).

Pärnu meeskonna rünnakuid vedas Renee Teppan, kelle arvele kogunes 21 punkti (+12), Tony Tammiksaar ja Jörgen Vanamõisa lisasid mõlemad üheksa punkti (+1 ja +5) ja Andrus Raadik seitse silma (+2).

Tartu poolel tõid võrdselt 13 punkti nii Timo Lõhmus (+1) kui Andris Širjakovs (+10).

Blokiga teenisid pärnakad üheksa punkti, vastased kuus. Ässpallinguid kogunes pärnakate kontole kolm, tartlased sähvasid viiel korral.

Pärnu tiimi pallingu vastuvõtuprotsent oli 50, Tartu satsil 46. Rünnakul realiseerisid Pärnu mängijad 43 protsenti tõstetest, tartlased lõid pallidest maha 46 protsenti.

Püsti hädas oli Pärnu meeskond servil: kolme geimi peale kogunes 17 pallinguviga, vastastel tuli mängu peale kuus eksimust.

Pärnu meeskonna peatreeneri Toomas Jasmini sõnutsi oli kodutöö hästi tehtud ja selles, kuidas Tartu mängib, üllatusi ei olnud, aga hätta jäädi oma asjadega. “Tegime palju servivigu; rabistasime arusaamatult; vastuvõtt jäi mingitel hetkedel kaugele ja heal vastuvõtul ei löönud me ära. See näitab, kui agressiivselt mängule tulime,” resümeeris ta oma tiimi mängu. “Mängisime nagu Võru pühapäeval meie vastu. Meie aga ei suutnud mängida niisama hingestatult.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles