Pärnu mängis Lätis 17punktise edu maha ja kaalub protesti. Tiimi juht: Tekib déjà-vu​, et tuleb hakata mängijaid vahetama

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu Sadama korvpallimeeskonna juhi Johan Kärbi (paremal) nii ärritunud häält kui pärast kaotusmängu Riia Zeļļi vastu polnud siinkirjutaja varem kuulnud.
Pärnu Sadama korvpallimeeskonna juhi Johan Kärbi (paremal) nii ärritunud häält kui pärast kaotusmängu Riia Zeļļi vastu polnud siinkirjutaja varem kuulnud. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Sadama korvpallimeeskond võttis ette lumise bussireisi Riiga, et madistada Eesti-Läti ühisliiga kolmanda meeskonna ehk pealinnaklubi Zeļļiga. Ehkki teeolud olid kohutavad, kujunes tiimi juhi sõnul Läti vilemeeste partii veelgi hullemaks.

Siinkirjutaja üritas kohe pärast laupäevase matši lõpuvilet telefonitsi tabada Pärnu mänedžeri Johan Kärpi. Kui varem on meeskonna juht olnud alati kättesaadav, siis seekord nii ei läinud. Miks? 20 minuti pärast oli vastus olemas.

«Mul on ausalt kõriauguni sellest Läti kohtunike tööst. Ma ei suuda seda enam taluda!  Üritasin praegu Eesti korvpalliliidu inimesi kätte saada, aga ei õnnestunud,» viitas Kärp, miks ta siinkirjutaja kõnele ei vastanud. «Vaatame nüüd mängu rahulikult üle ja võtame need olukorrad lahti. Kui asi on väga ühepoolne, tuleb esitada protest! Muidu ei saa siin maal enam üldse kossu mängida!»

Niisiis tundis eestvedaja, et lõunanaabritest vilemehed A. Aunkrogers, G. Salins, M. Volskis tegid pärnakatele liiga. Kui muidu on Kärp mängujärgsetes intervjuudes kohtunike teemal suu lukus hoidnud, oli ta seekord ilmselgelt üliärritunud ja lasi kõik välja.

«Nüüd on mul sellest lihtsalt kõriauguni! Olen küll emotsionaalne vend, aga praegu tunnen, et mulle tehti liiga – ma lihtsalt ei talu ülekohut! Neid kahtlaseid vilesid oli meeletult. MEE-LE-TULT!» rõhutas klubi juht ja jätkas emotsionaalselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles