Parempoolsed asutasid Pärnumaa piirkonna

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Erakonna Parempoolsed Pärnumaa piirkonna esimeheks valiti Põhja-Pärnumaa vallavolikogu liige, abipolitseinik ja Pärnu maleva kaitseliitlane Jaanus Rahula.
Erakonna Parempoolsed Pärnumaa piirkonna esimeheks valiti Põhja-Pärnumaa vallavolikogu liige, abipolitseinik ja Pärnu maleva kaitseliitlane Jaanus Rahula. Foto: Elmo Riig

Erakonnast Isamaa eraldunud Parempoolsed, kes mullu uue partei asutasid ja kevadistel riigikogu valimistel Pärnumaal 951 valija toetuse ehk 2,2protsendise häältesaagi kogusid, asutasid Pärnumaa piirkonna ja valisid juhatuse.

Piirkonna esimeheks valiti Põhja-Pärnumaa vallavolikogu liige, abipolitseinik ja Pärnumaa maleva kaitseliitlane Jaanus Rahula ja aseesimeheks ettevõtja Greta Pukk.

Rahula peab oluliseks kohaliku elu edendamist ettevõtluse kaudu. “Riigi ja omavalitsuste eesmärk peab olema heade ettevõtlustingimuste loomine ja investeeringute piirkonda meelitamine,” märkis vastne piirkonna esimees..

Tootsi tuuleparkide planeerimises osalenud Rahula sõnutsi asub Pärnu ettevõtetele suurepärases kohas, potentsiaali on siin tohutult, tuleb ainult tahta ja tegutseda.

Pärnumaa juhatusse kuuluvad veel intensiivraviarst Karmen Koppel, dokumendihalduse ekspert Kristiina Laius ja linnavalitsuse planeeringute spetsialist Aleksander Saak.

Mullu loodud erakond Parempoolsed kogus riigikogu valimisel üleriigiliselt 14 037 häält, saavutades 2,3protsendise toetuse, millega parlamenti ei pääsetud.

Pärnumaalt korjas kõige rohkem hääli nimekirja esinumber Kaarel Kose, keda toetas 426 valijat.

Erakonnal Parempoolsed on veidi üle 600 liikme. Pärnumaal on erakonnal umbes 30 liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles