Omavalitsuste liit otsib vapimärgi kandidaate (1)

Pärnu Postimees
Copy
Mullu oli üks Pärnumaa vapimärgi saajatest Pärnu naiste tugikeskuse juhataja Margo Orupõld (keskel), kes nullist üles ehitanud koduvägivalla all kannatanuid toetava asutuse.
Mullu oli üks Pärnumaa vapimärgi saajatest Pärnu naiste tugikeskuse juhataja Margo Orupõld (keskel), kes nullist üles ehitanud koduvägivalla all kannatanuid toetava asutuse. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa omavalitsuste liit ootab ettepanekuid inimeste kohta, kes on väärilised kandma kodumaakonna kõrgeimat autasu – Pärnumaa vapimärki.

Pärnumaa vapimärk on asutatud, tunnustamaks Pärnumaale osutatud teeneid. Vapimärk omistatakse isikutele, kes oma silmapaistva töö ja tegevusega on märgatavalt kaasa aidanud Pärnumaa arengule, sealhulgas väljapaistvate saavutuste eest spordis ja kultuuris.

Ettepanekuid Pärnumaa vapimärgi kandidaatide kohta oodatakse 12. jaanuariks e-posti aadressil pol@pol.parnumaa.ee. Ettepanek peab sisaldama isiku ees- ja perenime, sünniaega või isikukoodi, teene kirjeldust ja kontaktandmeid.

Mullu pälvisid maakonna kõrgeima autasu osaühingu Weiss juht Kalmer Metsaoru, Margo Orupõld, kes on nullist üles ehitanud Eesti ühe edumeelsema naiste tugikeskuse. Samuti teenisid vapimärgi Valter Parve ja Kristel Ernits.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles