Kõrgliiga vutikohtunik krooniti taas Euroopa meistriks: Arvan, et maailmaski pole keegi rohkem medaleid võitnud

Märt Pilme
, reporter
Copy
Äsja lõppenud Premiumi liigas vilistas Rasmus Maalinn peaarbiitrina 11 matši. Peale selle tuli 15 korral viibida kõrgliiga mängudel VARi-ruumis: kerida linti ja abistada peakohtunikku video vahendusel.
Äsja lõppenud Premiumi liigas vilistas Rasmus Maalinn peaarbiitrina 11 matši. Peale selle tuli 15 korral viibida kõrgliiga mängudel VARi-ruumis: kerida linti ja abistada peakohtunikku video vahendusel. Foto: Katariina Peetson/jalgpall.ee

Jääpurjetamise juunioride vanuseklassist juba välja kasvanud 24aastane pärnakas Rasmus Maalinn oli plaaninud nädalavahetuse veeta Soomes võistlustel. Paar päeva varem tabas teda aga üllatus, kui selgus, et aasta alguses ära jäetud juunioride Euroopa meistrivõistlused siiski toimuvad. Niisiis keeras tippsportlane autonina Soome asemel hoopis Leedu poole.

Šiauliais Rėkyva järvel korraldas Maalinn juba võimsa jõudemonstratsiooni: suvepealinlane võitis 20 juuniori konkurentsis kõik seitse sõitu mäekõrguselt ja krooniti taas DN-klassi Euroopa tšempioniks.

Seejuures arvas Maalinn veel eelmisel nädalal, et tema juuniorikarjäär on lõppenud – nüüd sai ta sellele panna kuldse punkti, et jätkata medalite noolimist täiskasvanute seas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles