GALERII Spordihallis pandi liikumisaastale väärikas punkt: mõeldud oli nii kaheaastastele kui vanaemadele

Copy

Pärnumaa spordiliit tõmbas liikumisaastale joone alla Pärnu spordihallis, korraldades ühes linnaga perepäeva “Liikudes uude aastasse”, kus põnevust jagus igas eas tegelastele ja lausa mitmeks tunniks.

Mudilastele oli tõmbenumbreid kaks: kohalik maadlusklubi Leo laotas parketile piraka mati, kus sai mürada, maadlusnukku väntsutada või treenerite juhendamisel jõunumbreid näidata. Popiks osutusid Striidikooli rööbaspuudki, kus põnnid turnides või kummidega kiikudes otsaesise märjaks tõmbasid.

Kui vanemaealistele daamidele olid mõeldud võimlemistunnid, siis särtsakamad said puusi nõksutada aeroobikas. Pallimängusõpradele andsid õpetussõnu Sadama kossumeeskonna liikmed Siim-Markus Post ja Kaspar Lootus ning Kesklinna tennisekooli tiim tegi selgeks reketiala põhitõed. Maailmameistrite treener Ramil Lipp Tiim Go Fitist jagas lahkelt ringtreeningu- ja venitamisnippe.

​Targa masina ja spetsialistide abiga võis teha terviseanalüüse, saamaks näiteks teada, milline on spordisõbra vistseraalse ehk siseorganite ümber oleva rasva protsent või keha “tegelik” vanus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles