Domelor aiamaja Kirss Toidul kodurestorani hoovis ootab külastajaid

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Kuppelmaja Domelor kodurestoran Kirss Toidul hoovis.
Kuppelmaja Domelor kodurestoran Kirss Toidul hoovis. Foto: Erakogu

Pärnus Vana-Rääma tänaval asuvas Kirss Toidul kodurestorani hoovil on juba teist hooaega ilustemas ainulaadne klaasist aiamaja Domelor, mis on toodetud Eestis ning ühtlasi rahvahääletusel võitnud ka Pärnumaa aasta toode 2022 tiitli. Selgitame välja mida Domelor endast täpsemalt kujutab ning millised võimalusi pakub kodurestoran Kirss Toidul.

Kirss Toidul kodurestoran

Kodurestoran Kirss Toidul on käimas hetkel 6. hooaeg, mis kestab augusti lõpust kuni jaanipäevani ning tänu Domelorile on juba teist hooaega väljas söömine võimalik ka sügisel, talvel ja kevadel. Ühtlasi on kodurestorani hooaeg ning unikaalne Domelor kaugemalt tulijatele suurepärane põhjus külastamaks Pärnut just talvisel hooajal.

Domelor aiamajad - Aastaringne aiamaja.
Domelor aiamajad - Aastaringne aiamaja. Foto: Erakogu

Meeldejääv õhtupoolik looduse keskel

Kuppelmajas restorani vääriliste toitude nautimine on ühtlasi ka hea võimalus oma kaaslast üllatada näiteks sünnipäeva, pulma-aastapäeva või mõne muu olulise tähtpäeva puhul. Tehes kaaslasele üks romantiline ja meeldejääv õhtupoolik või tähistada sündmust näiteks pereringis. Kuid miks mitte ka muuta tavaline argipäev erilisemaks, see lisab suhtele juurde vürtsi ning loob ühiseid mälestusi, mida hiljem koos meenutada. Domelor on oma välimuselt nii silmatorkav, et edaspidi kõik külla tulevad pereliikmed ja sõbrad veedavad selles tunde!

Domelorist lähemalt

Domelor on 360 kraadi avaneva vaatega tugevatest materjalidest, meistrite käe all valminud kupli kujuline klaasist aiamaja, mis teeb restorani välihooaja aastaringseks. Tänu aiamajas olevale küttekehale ning Domelori 1/4 suletavatele ustele on võimalik ka sügisel ja koguni talvel mõnusasti koduhoovis einestada, veetes kvaliteetaega kahekesti või pisema seltskonnaga.

Grillmajad klaasist - Unikaalsete aiamajade müük.
Grillmajad klaasist - Unikaalsete aiamajade müük. Foto: Erakogu

Kõik mugavalt ühest kohast

Aiamaja juurde on võimalik kliendi soovist lähtuvalt tellida sobivas mõõdus terrass. Domelori ümbritsev terrass valmistatakse spetsiaalselt Sinu vajadustest lähtuvalt, arvestatakse materjali ning kuju. Enne ostu sooritamist saad teha konsultatsiooni, et selgitada välja Sulle parim lahendus. See on ainulaadne võimalus teha endale pilkupüüdev aiamaja, mille sarnast igaühe koduhoovis ei kohta. Domelor valmib umbes 3 nädalaga ning soovitud kohale tuuakse see küll mitme osana, kuid kokkupanek käib kiiresti ning tulemus on silmaga nähtav.

Palju kasutusvõimalusi

Avar aiamaja pakub lõputult võimalust kasutamiseks, näiteks saab teha kodukontorit, mediteerida või teha joogat, einestada, veeta mõnusalt aega lähedaste seltsis, vaadata filme või miks mitte ka ööbida. Igaüks saab sellest kuppelmajast teha endale meelepärase paiga kus saab puhata, lõõgastuda ja nautida.

Domelor klaasist aiamaja - Parima vaatega kuppelhoone turul.
Domelor klaasist aiamaja - Parima vaatega kuppelhoone turul. Foto: Erakogu

Kui pärast Kirss Toidul kodurestorani külastust tekib endalgi soov selline kuppelmaja koduhoovi soetada, siis saad selle erilise ja pilkupüüdva hoonega tutvuda Domelori kodulehel.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles